Picture
Почитувани,
Tука можете да поставувате прашања кои се однесуваат на Вашите здравствeни проблеми. Одговори ќе добиете од медицински лица во најкраток можен рок. Вашите прашања можете да ги поставувате тука (по одобрувањето на администраторот ке бидат и јавно објавени заедно со одговорот) или доколку  не сакате да бидат објавени јавно напишете ги истите тука.

                                    Медицинските ONLINE консултации се  бесплатни!!!

 

 


Comments


Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply


МЕДИЦИНСКИ КОНСУЛТАЦИИ ONLINE Copyright © 2009 http://lekar.weebly.com . All rights reserved